Bland selv e væske der passer til dig og din smag

Den moderne e cigaret har en lille tank, som man fylder med en e væske, der er en blanding af aromaer. Væskeblandingen kan indeholde nikotin, men gør det ikke nødvendigvis.

bland selv e væske

Modsat en gammeldags cigaret, så kan du i din e cigaret få et hav af smage. Der er en lang række færdigblandede e væsker, men hvis du har lyst, kan du vælge en bland selv e væske, som du kan sammensætte efter din helt personlige smag.

Når du ryger e cigaretter, er det en del af dit samlede udtryk, fordi valget af e væske ikke kun handler om smagen i din mund, men også den duft, som folk omkring dig får i næsen. På den måde kan man vælge sin e væske lidt på samme måde, som man ville vælge sin parfume.

De mest almindelige færdigblandede smage er formentlig tobak, kaffe, lakrids og så en række frugtsmage og vanille. Derudover findes der en masse variationer inden for både det sure og det søde og det mere eksotiske.

Variér smagsoplevelsen i din e cigaret med bland selv e væske

Der findes masser af færdigblandede e væsker til din e cigaret, og når du er ny e ryger, er det et godt sted at begynde. Men når du har røget et stykke tid, så vil du sikkert få lyst til at prøve noget nyt og vil begynde at kigge efter bland selv e væske til dig e cigaret.

Om du vil have din e cigaret oplevelse ligner den traditionelle rygeoplevelse, vil du sikkert have glæde af tobakken, men de fleste e cigaretrygere bliver mere eventyrlystne, som tiden går, og derfor er bland selv e væske et tilbud om at få en ny og personlig smag.

Smag og behag er meget forskelligt, lige som det er forskelligt, om man foretrækker tobaksmag, eller om man hellere vil have noget, der er helt anderledes. Du må simpelthen prøve dig frem, for du bliver selvfølgelig mest glad for din e cigaret, hvis rygningen giver en smag, som du godt kan lide.

Der er nærmest ingen grænser for, hvilke aromaer du kan vælge i mellem, når du skal sammensætte din egen bland selv e væske, så det er måske en god idé at begynde med de færdigblandede, så du kender din smag godt, inden du begynder at eksperimentere.

Tryghed i valg af væskebase til dine e cigaretter

Når du skal vælge e cigaret og bland selv væske, handler det også om tryghed. Hvad er det lavet af, og hvor er det fremstillet?

Markedet for e væsker kan godt virke uoverskueligt, og køber du det fra udlandet, er det ikke altid helt tydeligt, hvad e væsken er lavet af. Køber du væskebaser, der er produceret i Danmark, kan du regne med, at råvarerne er i orden. De har udviklet dres egen nicotinbase ved navn Locotin.

Hos Dolfus Damp får du yderligere den sikkerhed, at de kun bruger gode farmaceutisk rene ingredienser af høj kvalitet og fører grundig kontrol, lige som det udstyr, der anvendes i produktionen, er certificeret til anvendelse i fødevareindustrien.