Mine Nye Sækkevogne

Fået nye sækkevogne

Hej folkens.
Nu skal i bare høre hvad der er sket i dag. Jeg arbejder på en byggeplads, og vi har længe haft nogle meget gamle sækkevogne, som næsten ikke kunne køre, det var faktisk så slemt, at der var nogle game man hellere ville gå tre gange uden sækkevogne end man ville gå en gang med, fordi det var så hårdt når man skulle skubbe dem afsted.
men endelig skete der noget, i dag fik vi nemlig 4 nye sækkevogne, og det er nogle af dem i rigtig god kvalitet, og som kan have meget læs på, hvilket kommer til at gøre vores arbejde meget lettere, det er bare utroligt at der skulle gå så lang tid før, at der var nogle af de kloge hoveder der kunne se at det var det vi manglede. Men man må selvfølgelig ikke klage, nu når vi rent faktisk har fået dem.
For mig betyder det rigtig meget, for min ryg er ikke alt for god, og jeg har døjet med det i lang tid, og det at vi nu har fået nogle nye sækkevogne, gør at jeg bedre kan holde ud at arbejde og ikke får så hurtigt ondt i ryggen, det gør sikkert også at jeg kan holde nogle flere år på arbejdsmarkedet, hvilket jeg ville være meget glad for, hvis det er tilfældet.
Alt i alt, er jeg bare meget glad for vores nye sækkevogne og jeg ser frem til at bruge dem.sækkevogne