Øg chancerne for et job i dit sabbatår med sikkerhedskurser

sikkerhedskurser

Mange oplever, at når de endelig er færdig med gymnasiet eller et andet studie, vil man stå med en følelse af at være utrolig skoletræt. Dette giver god mening, da de fleste har gået i skole i mellem 13 og 14 år, hvilket er over halvdelen af ens liv. Dette er også en af grundene til, at så mange unge studenter vælger at tage et sabbatår, når de har afsluttet deres gymnasie. Dog får man ingen succesoplevelse, hvis ikke man får oplevet noget eller lavet noget i løbet af sit sabbat år. Her vil de fleste forsøge at finde et arbejde. Dette gælder uanset om, man ønsker at tage ud og opleve verdenen eller man blot ønsker at holde sig i gang. Hvis man ikke er så heldig allerede at være i besiddelse af et job, skal man altså ud på en af de hårdeste jobsøgningsrejser, man kommer til at opleve, da alle andre studenter med sabbatår også skal finde et job.

 

Her kommer der altså konkurrence i det, og det handler derfor også om at være den mest kvalificerede, så man kan sikre sig et af de fede jobs, som der selvfølgelig er mest kamp om. Her kan det selvfølgelig være en kæmpe fordel, hvis man har arbejdet indenfor samme felt før eller generelt bare har arbejdet enten lønnet eller frivilligt. Dog er det svært gøre om på, hvad man før har gjort, og det er selvfølgelig en skam ikke at have noget at skrive på CV’et, men her må man tænke kreativt. Der er nemlig muligheder for at tilegne sig evner og færdigheder, som kan skrives på CV’et. Dette kan eksempelvis være sikkerhedskurser. Det er en kæmpe fordel at have taget denne type kurser, da det først og fremmest kræves mange steder, men også fordi virksomheden dermed ikke skal bruge penge på at give dig et sikkerhedskursus.

 

Et sikkerhedskursus kan bruges inden for mange fag

Der er ingen tvivl om, at man i begyndelsen vil gå efter jobs, der ikke inkluderer at sidde i kassen i et supermarked. De fleste vil forsøge et bedre lønnet job med mere variation. Dette kan for eksempel være at arbejde på et stort museum eller være lærevikar. Her kan man umiddelbart tænke, at et sikkerheds kursus måske ikke er påkrævet, alligevel er det en kæmpe fordel uanset, hvilket job du søger, også medarbejder i et supermarked, at have et sikkerhedskursus, da man hele tiden er i forbindelse med mennesker.

 

Et sikkerhedskursus er en investering

For nogen kan det virke fjollet at skulle bruge penge på at finde et job. Man skal nemlig ofte af med en mindre sum penge, når man skal tage et sikkerhedskursus. Dog kan man se det som en investering i ens fremtid, da denne type kursus altså vil give større mulighed for succes i jobsøgningen. På samme tid kan man være sikker på, at disse penge hurtigt vil tjene sig ind, når først man får et job.